93 118 95 85 info@laformigueta.cat

Un espai màgic!

Les nostres instal·lacions estan ambientades de manera totalment temàtica on el nen/a es pugui endinsar dins d’un món màgic on pugui divertir-se i alhora, amb la nostra metodologia activa i motivadora pugui participar en el seu procés d’aprenentatge. Ens basem en una didàctica globalitzada on es treballa molt l’observació, experimentació, iniciativa, creativitat i la comunicació entre els infants.

TOUR 360º

Et convidem a fer clic a la imatge per a conèixer tots els racons de La Formigueta!

ENTRADA · El bosc màgic

El bosc màgic dóna la benvinguda a infants i famílies. Pensat per a que l’entrada al centre transcorri en un ambient completament adaptat a les necessitats de la canalla i ho facin amb tota la confiança i tranquilitat que dóna un espai a la seva mida. Durant la jornada es transforma en un espai de joc en ple bosc, amb la seva caseta vorejada de gespa i els seus animalons. En el bosc màgic, la imaginació dels infants és tranforma en pura aventura!

AULA 1 · El niu de les Formiguetes

Espai de desenvolupament de Les Formiguetes (0-1 any), especialment pensat per a  descobrir, explorar, relacionar-se i anar adquirin autonomia. És un lloc basat en l’alegria i l’amplitud, però sense deixar de banda la tranquilitat, la seguretat, la calma i la relaxació.

AULA 2 · El taller de les Formiguetes

Espai de desenvolupament de Les Formiguetes (1-2 anys),  on els infants trobin un entorn estimulant per poder aprendre a través de la descoberta (sensorial i motriu) i l’exploració dels elements del seu entorn proper. En aquest procés la iniciativa de l’infant, el treball a partir de l’exploració del seu propi cos i la seva motricitat seran els motors d’aprenentatge. 

AULA 3 · L’obrador de les Formiguetes

Espai de desenvolupament de Les Formiguetes (2-3 anys), en aquest espai aprendran els nens i les nenes a créixer de manera integral a través d’uns aprenentatges progressius, que continuaran a l’Educació Primària i després a la Secundària. Aprendran a ser i actuar de forma cada vegada més autònoma, també a pensar i comunicar-se, explorar, experimentar, conviure i a formular preguntes.

AULA 4 · El rebost de les Formiguetes

Un espai idoni perquè els nens i les nenes comencin aprendre l’educació alimentària i els hàbits d’alimentació, aprendran a seure correctament a taula, menjar sol/a, utilitzar la cullera i la forquilla, i tastar una dieta mediterrània per tenir un creixement equilibrat.

PATI D’ESBARJO · El parc de les Formiguetes

Un pati exterior construït amb terra vinílic, tot cobert amb tendals per protegir del sol a les nostres “formiguetes”. En els mesos més calurosos realitzem jocs amb aigua per mantenir a les “formiguetes” ben fresques mentres s’ho passen be.

BANY 1 i 2

Els nens i les nenes aprendran els hàbits d’higiene i neteja, rentar-se i eixugar-se les mans i la cara sols, rentar-se les dents i anar al lavabo sols. Aquests hàbits els ajudaran a donar seguretat i autonomia

ZONA DE CANVIADORS

Aquesta zona és pel canvi de bolquers per les formiguetes mes petites, així com també de la neteja dels nens i nenes.

ADMINISTRACIÓ

CUINA

És la zona on es preparen els dinars, de les nostres Formiguetes, que ens serveix el Catering de Caserco.